Smudzoo.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Produkter fra VitalChew™

VitalChew er sunnhet for din hund - gjort enkelt

Høye nivåer av EPA og DHA fettsyrer

De fleste andre fôrtilskudd på markedet i dag som er basert på fiskeolje benytter fordelingen 18%EPA og 12% DHA. Det betyr at det i tradisjonelle fiskeoljebaserte fôrtilskudd til hund er en samlet konsentrasjon på kun 30% EPA/DHA. Mange andre produsenter blander også inn billige vegetabilske oljer uten den samme gode effekt som fiskeolje. 

Til sammenligning benytter vi fraksjonerte og konsentrerte fiskeoljer i VitalChew. De fiskeoljer som benyttes inneholder ca 60% EPA/DHA.

Vitalchew Joint + Mobility skal ha høye nivåer av EPA, derfor benytter vi en fraksjonert olje med 50 % EPA og 10% DHA 

VitalChew Puppy og Senior skal ha høye nivåer av DHA, derfor benytter vi en fraksjonert olje med 10 % EPA og 50 % DHA. 

VitalChew inneholder dermed spesielt høye og spesifikke konsentrasjoner EPA og DHA fettsyrer og er utviklet til målrettet å støtte hundens forskjellige tilstander og livsfaser.

Derfor er Omega-3 bra for din hund. 

Vi som hundeiere skal sikre oss at kost til hund inneholder fett. Det skyldes at kosten er den eneste kilde til en rekke fettsyrer som hundens organisme ikke selv kan produsere, men samtidig ikke kan leve uten. De fettyper som vi kun kan få gjennom kosten kalles essensielle fettsyrer. EPA og DHA som finnes i omega-3 fra fiskeolje er slike essensielle fettsyrer. 

Kliniske undersøkelser hos valper viser at DHA er viktig for normal utvikling av syn, hørelse, hjerne- og nervesystem. Man antar økt DHA tilskudd også kan bidra til forbedret innlæringspotensial. Det betyr at en valp som får VitalChew PUPPY HEALTH med særlig høyt DHA nivå, vil kunne få en optimal start på livet.

Studier har vist at fettsyrer fra fiskeolje kan bidra til å forbedre pelskvaliteten på hunder. Det er også flere studier som antyder at essensielle fettsyrer fra fiskeolje har anti-inflammatorisk effekt og at de kan påvirke immunmodulerende prosesser. Dette kan komme hunder med hudbetennelser eller allergi til gode og bidra til en sunn og sterk hud og pelskvalitet. Dette er basis for at det benyttes et balansert og konsentrert innhold av EPA og DHA i VitalChew Skin+Coat.

 

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke