Smudzoo.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Produkter fra Kong®

Joe Markham er grunnleggeren av KONG®, Joe elsket hans pensjonerte politihund med navnet Fritz, men elsket ikke Fritz sine destruktive tyggevaner. Andre hunder tygget gjerne på eierens sko, men Fritz derimot elsket å knaske på steiner, stokker og andre skadelige elementer. Fritz sine tenner var nedslitt og hans behov for stimulering og lek ble ikke oppfylt noe som gjorde Joe frustrert.

En dag mens Joe jobbet med en VW Bus, kastet han ut bildeler til Fritz for å lokke ham vekk fra steinene. Fritz ble umiddelbart opptatt med et gummioppheng, han la det i fanget til Joe slik at de kunne leke med den. Joe ble inspirert av den uberegnelige spretten og seigheten i gummien.

Siden den gang i 1976 har Kongs vært produsert og utviklet under registrert varemerke KONG®, med trygge og sikre hundeleker. Hunder elsker KONG®. Måten den spretter på holder dem engasjert og lekelysten. KONG® er hard men samtidig myk og deilig for hunden tenner, KONG® tilfredsstiller hunden til å tygge på denne super holdbare hundeleken. Hunden får «pusset» hundens tenner og tannkjøtt. KONG® er også elsket av hundeeiere over hele verden, KONG® gir deg muligheten til å fylle med godbit, eller kong pasta slik at Fritz og andre hunder må jobbe for den gode smaken. KONG® er fin å kaste slik at hunden kan hente den.

Hunder og deres eiere velger gjerne den opprinnelige KONG® classic eller alle de andre favoritt lekene KONG® utvikler, for de er morsomme. KONG® leker er det beste av det beste når det gjelder kvalitet, originalitet, variasjon, sikkerhet og verdi. Gi en hund en KONG®, de vil være den første til å vise deg at det er ikke bare en hundeleke, det er en KONG®

I dag har KONG® et stort utvalg av kvalitets hundeleker til både hund og katt.

Viser 1 til 32 (av 42 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke