Smudzoo.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Produkter fra Eukanuba

 

Eukanuba produsent av kvalitets fôr til hund og katt.

Til hund kan du velge mellom Tørrfôr eller Våtfôr. Eukanuba har allraund fôr som passer til de fleste hunderaser og Rasefôr som er spesielt tilpasset de forskjellig hunderasene sitt behov. Har du hund som er sensitiv, enten det gjelder hud eller fordøyelse har Eukanuba hundefôr som er egnet til din hund. Spesiallfôr for overvektige og steriliserte hunder finnes også i Eukanuba sitt utvalg, i tillegg til junior, Adult, senior, høy energi og kornfrit hundfôr. 

Til Katt får du Eukanuba tørrfôr som er tilpasset kattens livsstadie og behov.

EUKANUBA SIN FILOSOFI (Hentet fra Eukanuba sin hjemmeside)

Alt starter med førsteklasses ingredienser.

En hjørnestein i vår filosofi er at våre katter og hunder har utviklet seg fra rovdyr og må fôres på grunnlag av det. Det er derfor vi kun bruker den beste kvaliteten av animalske proteiner, hovedsakelig kylling eller lam – ikke grønnsaker – som den viktigste kilden til protein i EUKANUBAs fôr. Våre bidrag til ernæringsvitenskapen har hjulpet millioner av dyr med å bli den beste utgaven av seg selv. 

Hos smudzoo.no finner du Eukanuba fôr som er skreddersydd kost basert på alder, rase, aktivitetsnivå og hva dyret tåler å spise.

EUKANUBA SITT KVALITETSLØFTE OM KVALITET: (Hentet fra Eukanuba sin hjemmeside)

TA ALDRI SNARVEIER. GJØR ALDRI KOMPROMISS. 

Hos Eukanuba er vi også dyreeiere og dyreelskere, og vi fôrer våre hunder og katter med Eukanuba hver dag. Vi vet at både påliteligheten og sikkerheten til Eukanuba-produktene er svært viktig, og vi har dedikert over 45 år til å sikre at våre produkter er av høyeste kvalitet - helt ned til ingrediensene. 

Vi strekker oss lenger enn det som er vanlig når det gjelder å sikre kvaliteten til fôret for å forsikre oss om at alt fôret du gir til ditt dyr er sunt og trygt for dyret. Inspeksjoner av uavhengige eksperter sikrer at vi opprettholder de høyeste kvalitetsprosedyrene ved å bruke tester som er i samsvar med de som blir brukt på mat for mennesker. Dette nivået av testing gjør at du kan mate kjæledyret ditt med fred i sinnet. 

VÅRT LØFTE TIL DEG 

  • Vi insisterer på å kun bruke ingredienser av høy kvalitet samt animalske proteiner i våre produkter.
  • Vi kan spore opprinnelsen til våre råvarer, og våre viktigste ingredienser - protein, korn og fett - kommer fra Europa, New Zealand og USA.
  • Vi utfører grundige tester i hvert trinn av produksjonen. Før du åpner en pose fra Eukanuba har det vært mer enn 120 kvalitetstester gjort på maten inni. 
  • Våre leverandører er valgt med omhu. Mange av våre leverandører er langtidspartnere som har jobbet med oss i mange år, men vi sjekker likevel hver levering fra hver leverandør og krever en oversiktlig sertifisering av alle ingredienser.
  • Vi har frivillig invitert inspeksjoner fra uavhengige eksperter, og vi har mottatt sertifiseringer fra eksterne organisasjoner i over et tiår. Vi er nå sertifisert etter den globalt anerkjente IFS-standarden som også ofte benyttes i leverandørkjeden for menneskelig mat.
 

 


Bestselgere i Eukanuba

Viser 1 til 32 (av 63 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke